Finally got one!!

Introduce yourself and find help on using our Forum.

Topic author
TheDampMan
Posts: 67
Joined: Sat Jan 20, 2018 4:22 pm
Location: Stoke on Trent
Great Britain

#1 Finally got one!!

Post by TheDampMan » Sat Jan 20, 2018 4:34 pm

Hello all, after many years of wanting an E Type but always finding reasons not to buy one I have finally taken the plunge with a 1974 V12 2+2 in old English white arrived last weekend in pretty good condition, drives great but only starts up when it feels like!
Sure I will be seeking lots of advice.
Steve
1969 Series 2 Roadster
BMW Isetta

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Polse7317
Posts: 473
Joined: Tue Oct 02, 2012 12:41 pm
Location: FRANCE Aquitaine
France

#2 Re: Finally got one!!

Post by Polse7317 » Sat Jan 20, 2018 4:55 pm

welcome and congratulations :salute:
Yves, happy XKE 63 fhc , w113 280sl owner
Looking for a OTS 4.2 serie 1....! :scratchheadyellow: and now have found a fhc xk 140 :lol:

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar

mgcjag
Moderator
Posts: 3742
Joined: Fri Jul 09, 2010 6:15 pm
Location: Ludlow Shropshire
Great Britain

#3 Re: Finally got one!!

Post by mgcjag » Sat Jan 20, 2018 5:16 pm

Hi..welcom to the forum...please try to put your name and car model in as a signature.......Starting problems....just part of E type ownership.....plenty of help here once your ready to post details.... Steve
Steve
1969 S2 2+2 & Building a C type replica

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar

malcolm
Posts: 1249
Joined: Fri Jan 03, 2014 10:44 am
Location: Fleet
Great Britain

#4 Re: Finally got one!!

Post by malcolm » Sun Jan 21, 2018 10:10 am

Hi and welcome to the forum! Mine's a 2+2 in Old English White as well, although mine's a series 2.
Malcolm
I only fit in a 2+2, so got one!
1969 Series 2 2+2
2009 Jaguar XF-S

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Bobpipedream
Posts: 34
Joined: Sun Jan 06, 2013 4:54 pm

#5 Re: Finally got one!!

Post by Bobpipedream » Sun Jan 21, 2018 7:47 pm

Well done - starting issues?

Ballast resistor once caused me a lot of issues on a triumph spitfire as its in the wiring loom.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar

morganjag
Posts: 44
Joined: Tue Jan 10, 2017 9:18 pm
Location: East Anglia
Great Britain

#6 Re: Finally got one!!

Post by morganjag » Sun Feb 04, 2018 10:13 am

TheDampMan wrote:
Sat Jan 20, 2018 4:34 pm
Hello all, after many years of wanting an E Type but always finding reasons not to buy one I have finally taken the plunge with a 1974 V12 2+2 in old English white arrived last weekend in pretty good condition, drives great but only starts up when it feels like!
Sure I will be seeking lots of advice.

The actual moment when you take ownership of an e-type is a very special moment which I will never believe has actually happened ! Then you look in the garage the next morning and ..its still there !

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Post Reply Previous topicNext topic